Rólunk és kurzusainkról

A Training Média Kft. 1996 óta van jelen folyamatosan a magyar piacon. Alapító-tulajdonosa, Farkas János 10 évig volt egy 2500 fős multinacionális termelő vállalat humánpolitikai- majd vezérigazgatója. Tapasztalatai alapján a Training Média Kft. munkahelyi személyi és személyközi készségeket fejlesztő videókat, DVD-ket és CD-ket fejlesztett, amelyeket sikerrel forgalmazott a kis-, közép- és nagyvállalatok körében.

Mi jellemzi új kurzusainkat?

1. Új technológia

A “Lépéselőny az üzletben” egy teljesen online (mobiltelefonon és számítógépen egyaránt) működő video-kölcsönző tár, amely 12 kategóriában jelenleg összesen 34 üzleti készségfejlesztő videót tartalmaz, amit a jövőben folyamatosan bővíteni tervezünk. A videók és munkafüzetek katalógusa és rövid bemutató részletei itt tekinthetők meg.

2. Új módszertan

Módszertani újdonság, hogy az oktató videókban megszokott “beszélő fejek” helyett a profi színészek által stúdióban felmondott szöveg tartalmának vázlata egy táblán jelenik meg a hanggal szinkronban “beúszó” feliratok formájában, éppen úgy, ahogyan egy figyelmes hallgatónak jegyzetelnie kell előadás közben. Így a videók használata során a jegyzetelésre nincs szükség, a hallgatók figyelmüket teljes egészében a tartalomra fordíthatják, mivel a feliratokat (az előadás vázlatát) munkafüzetek formájában a videókkal együtt megkapják. A hallott szöveget és ennek leírt vázlatát életszerű figurákkal vizuálisan megjelenített párbeszédek és példák teszik szemléletessé.

3. Egyszerű használat

A kurzusokat tartalmazó videók meghatározott időre “kölcsönözhetők” az online videotárból. Ennek feltételeit itt lehet elolvasni. A kölcsönzéssel egyidejűleg pdf-ben letölthetővé és kinyomtathatóvá válnak a munkafüzetek is.

4. Rendkívül költséghatékony használat

EGYET FIZET, AKÁRMENNYIT KAP!

A kölcsönzési idő alatt a videók mindazon felhasználók számára elérhetővé válnak (a munkafüzetekkel együtt), akikkel a kölcsönzési díjat fizető, regisztráló személy felhasználónevét és jelszavát megosztja. Tehát pl. egy cég egy hónapos előfizetése esetén, egy hónapon keresztül mindazon alkalmazottak használhatják a kölcsönbe vett videó(ka)t, akikkel a regisztráló személy megosztja felhasználónevét és jelszavát. A felhasználók száma nincs korlátozva, akár több felhasználó is nézheti egyidejűleg ugyanazt a videót!

Ha a fentiek felkeltették figyelmét, kérjük, tanulmányozza katalógusunkat és kölcsönzési feltételeinket!